Restaurace TABULE
  • ggfdgd
Rezervace na telefonním čísle:775085986

Apetit - článek

Grilovaný losos se salátem z červené řepy s hruškou

20.04.2015

Specialita pro týden od 21.4. do 25.4.

Pro tento týden jsme pro specialitu vybrali pokrm, který je zajímavý spojením mořské ryby a tuzemského produktu - řepy. Losos je zprudka grilovaný. Salát je z nevařené řepy, promíchaný s hruškou a dochucený kořením a dalšími ingrediencemi. Spojení je překvapivě chutné a osvěžující. Přílohou jsou grilované bramborové plátky.
Zpět na Apetit...

Další články

Apetit:

Kupa řízků na konec roku
Kupa řízků na konec roku2kg řízků ze tří druhů masa

Vydáno 26. 12. 2015 20:49:00
přečíst

Kachna s kaštanovou nádivkou
Kachna s kaštanovou nádivkouKachna s kaštanovou nádivkou

Vydáno 15. 11. 2015 20:49:00
přečíst

Nové pivo na čepu - Holba Kvasničák
Nové pivo na čepu - Holba KvasničákNové pivo na čepu Holba Kvasničák

Vydáno 24. 10. 2015 20:49:00
přečíst

© 2015 BlueBit.cz
Vytvořeno BlueBit.cz s použitím BlueBit.WebCore . Website Template základ na Templatemonster.com .